Post by ningdrungiodini on Mar 6, 2022 0:14:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Go Escape! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Go Escape! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kod generatoru primogemləri ▞▞▞
▞▞▞ Go Escape! 2022 version ▞▞▞
The best Escape games for iPhone and iPad - appPicker
Bütün oyunu məğlub edin, sürətlə gedir və bir az bacarıq tələb edir, lakin ümumiyyətlə heç bir problem yaşamadım və bu yaxşı oyundur, çətinliyi sevən insanlara tövsiyə edirəm
Hit qutuları çox böyükdür. Arxasında havada olarkən sünbülləri vurdum. Əgər bu baş verməsəydi, 1 balınız olardı. və mənə daha qəzəbli deməyin.
Your First Source for Free Games
Go Escape! ארקייד gpkj
Əla oyundur, cəmi 3 ulduz verməyimin səbəbi əlavə 30 brilyant qazanmaq üçün bir reklama baxdığımda hər şeyə baxıram və göstərilən mükafatı almamağımdır. Həmçinin, səviyyə 105 səhv etməyə davam edir, ilk portaldan düşdüyünüz zaman topunuz həqiqətən yavaş gedir və nə olursa olsun itirməyinizə səbəb olur. Zəhmət olmasa bunu düzəldin!
Xüsusilə reklam görünməzdən əvvəl etdiyim bəzi toxunuşlara cavab vermir/atılmır, həmçinin müəyyən səviyyələrdə mənim kliklərimə cavab verəndə səhv istiqamətə/birbaşa hüdudlardan kənara və ya sıçrayışlara tullanır
Download Go Escape! for free on your computer and laptop through the Android emulator. LDPlayer is a free emulator that will allow you to download and
One complaint from users, however, is the lack of a physical Escape key. Thankfully, there are two easy ways to replicate this functionality.
Yaxşı düşünürəm ki, bu 1 ulduzu verə bilərəm, çünki biz bu oyun artıq əyləncəli olmayacaq, çünki biz bu oyunu 100 dəfə sınamışam, lakin hələ də 1-ci səviyyəni keçməmişəm.
Bu oynamaq üçün gözəl bir oyun idi, fikrimi şeylərdən uzaqlaşdırmağa kömək etdi və mənə hər zaman vəziyyətdən çıxmaq üçün bir həll olduğunu göstərdi və mənə verilən çətinliklərdən həzz aldım. Bunu qiymətləndirirəm, bu oyunu sevdiyiniz üçün təşəkkür edirəm
yaxşı idi. Olduqca əyləncəli. Yeganə tənqidim odur ki, başa vurub təsadüfən atlayıb, sonra uduzub. Həmçinin, bir reklamı atlayıb ona baxdığınız zaman, atlama videonuzu və ya başqa bir şeyi ləğv edən səviyyədə son bir cəhd edin. Amma bütün, Onun əyləncə.
Go Escape! - Can You Escape The Locked Room 3. от Mimei Han. Цена: БесплатноУстройства: iPhone, iPad. Скачать в AppStore QR-код.
Mən bunu bəyənmirəm, çünki çox çətin olanda bir səviyyəni atlamağa imkan vermir. 20-ci səviyyədə onu keçmək üçün 15 cəhd etdim.
Bu, bütün zamanların ən sevimli oyunlarından biridir, çünki strategiyadan istifadə edə bilərsiniz və diqqəti cəlb edir. Bundan əlavə, əgər cansıxıcısınızsa, bu əyləncəli bir oyundur. Son vaxtlar demək olar ki, reklam yoxdur. Mən bu oyunu mütləq tövsiyə edərdim. 👌
Bu oyun həqiqətən axmaqdır, çünki çoxlu nasazlıqlar var və bu oyunda fizika heç bir məna kəsb etmir, çünki onlar topun üstündə bir top deyirlər, onda üst top düşməyəcək?
Download Go Escape and play Go Escape Online at TopGames.Com. Free Tips, Tricks and video walkthrough for the game Go Escape, enjoy!
Bu, çox asan və zibildir, amma mən sadəcə gözəl olmaq və Go escape-də sizi ulduzlara vermək istədim
Əyləncəlidir, lakin 57-140 səviyyələri arasında həqiqətən çox çətindir
2.5/3 ulduz, çünki bu qədər gecikmə olmasaydı yaxşı oyun olardı. Nə vaxt tullanmaq istəsəm, geridə qalır. Yeri gəlmişkən, mənim internetim yaxşıdır və digər oyunlardan geri qalmır. Beləliklə, tullana bilməməyim həqiqətən əsəbidir və öləndə yenidən oynaya biləcəyim ekrana getməyim üçün demək olar ki, bir dəqiqə vaxt lazımdır. Və sonra təkrarlanır. Sadəcə bezdirici. Bağışlayın, lakin sistem silinir. Xahiş edirəm mənə deyin ki, bu başqalarının problemidir, yoxsa məndədir.
Bu oyun çox əsəbidir, çünki həmişə məni öldürür və başımı dama vururam ki, bu da onu çox bezdirir. Həmçinin, bəzən (çox vaxt) mənə tullanmağa icazə vermir, buna görə də bu oyuna görə bir dəstə ölürəm. Bu oyun ağlımı real dünyada olan kədərli və ya əsəbi şeylərdən uzaqlaşdırır, ona görə də bu oyunu yükləməzdim, amma bir növ kömək edir, amma arpa.
Go Escape! არკადული qgzm
Bu, yaxşı oyun keyfiyyətidir və səviyyələr əladır, amma mən nifrət edirəm ki, siz hər dəfə bir səviyyəyə başlayanda və ya bitirəndə bir əlavə oynayır və əlavədən çıxa bilmirsiniz, gözləmək lazımdır😑😑😊
Əyləncəli oyun, lakin çoxlu reklam. Proqramdan istifadə etməkdənsə, reklamları gözləməyə daha çox vaxt sərf edin.
Pis pis pis!! Bu qədər reklam
Fluffy Fall: Fly Fast to Dodge the Danger! Аркаде rxac
Go Escape! - 5play
Go Escape APK Download
Mən tullanmaq üçün kliklədiyim zaman bu oyun zibil olur, o, ümumiyyətlə, tullanmır və oyun səhvdir, top yuvarlanır. Mən topa vurmağa hazırlaşıram, sadəcə olaraq, səhvlər olur.
Bu, çox pis oyundur, sadəcə vaxtınızı boşa xərcləyir, ona görə də bu oyunu yükləməyin
Bu oyunu bəyənirəm, lakin siz reklama baxaraq "skip level" düyməsini sıxsanız, o, səviyyəni atlamayacaq.
Bilmirəm, kimin oyunu bu oyunu sınaqdan keçirdi və bunun yaxşı olduğunu düşündü, amma idarəetmə faktiki zibildir. 90%-də ekrana toxunanda ya bir az gecikir, ya da heç qeydiyyatdan keçmir. İdarəetmə yaxşı olsaydı, bu əla oyun olardı. Həmçinin çoxlu nasazlıqlar var, oyun bəzən düzgün işləmir və bir dəfə üstümə yumşaq bir şəkildə bağlandı. Mən bu oyunu tövsiyə etməzdim, amma onu sınamaq zərər vermir.
Mənim fikrimcə, bəyənmədiyim iki çox reklam var
Bu yaxşı oyundur. Topun yuvarlanmamasını, platformalar boyunca hərəkət etməsini bəyənmirəm. Məsələn, dərilər nəzərəçarpacaq dərəcədə yuvarlanırsa, reytinq 4 ulduza qədər qalxacaq
Əyləncəli oyun. Çoxlu reklam. Oynamaqdan 5 dəqiqə sonra silindi, çünki həmin vaxt ərzində ən azı 20 reklam göründü. Hər dəfə yeni səviyyəyə keçəndə və ya səviyyəni yenidən başlatmaq məcburiyyətində qalanda reklam alırsınız. Həqiqətən dəyməz.
Go Escape: Escape Rooms in Dunfermline & Online Escape ...
Go Escape! ארקייד gpkj
Bu oyun yaxşıdır, lakin bir şey odur ki, çox asan səviyyələr var və nadir topların toplanması çox yaxşı deyil
Yaxşı, bu proqram yaxşıdır. Mən bu proqramı bəyənmirəm və nifrət etmirəm, lakin bu, çox üzücüdür. Müxtəlif səviyyələrdə "səviyyəni keç" düyməsini basdım və reklama baxırdım. Bu, məni əvvəlki səviyyəyə qaytaracaqdı. Ekrana toxunardım və topum yuxarı qalxmazdı. Bəlkə işləmək üçün bəzi səhvlər?
Bəyəndim amma çətin oyundu
Bu, həqiqətən əyləncəlidir və çətindir, əgər oyunlarda həqiqətən dəli olursunuzsa, bu oyunu yükləməyin. Kaş ki, bu oyunun daha çox səviyyələri olsun
Go Escape! არკადული qgzm
Öldürməyə vaxtınız olanda, Wi-Fi-da olmadıqda və ya başqa heç nə əyləncəli səslənməyəndə oynamaq üçün əyləncəli oyun. Bu, mənim sevimli oyunlarımdan biridir, lakin onlar daha çox səviyyə əlavə etməlidirlər. Mən mütləq 'Go Escape'i tövsiyə edirəm.
Olduqca sərin. Məncə, bu, olduqca layiqli oyundur, lakin heyrətamiz deyil. Bir növ məyusedicidir 😑 😒.